Bruidswerk

Het is de mooiste dag van je leven. Alles staat in het teken van jullie. De liefde wordt bezegeld, het ‘ja’- woord er eindelijk uit. Jullie zijn op je allermooist. En bloemen? Die maken het af. Dat moet perfect zijn.

Laat het over aan ons, de bloemisten van Welgeschikt. Wij zorgen dat het plaatje compleet is met hèt bruidsboeket waarin jullie liefdesgevoel terugkomt. De aankleding die jullie trouwdag tot een sprookje maakt.

Wat is een bruidsboeket?

Een bruidsboeket is meer dan een bos bloemen. Het bruidsboeket zorgt dat de dag compleet is en is daarmee een belangrijk item op tijdens jullie huwelijk. Traditioneel gezien kiest de aanstaande bruidegom het boeket uit.

Welke vorm heeft een bruidsboeket?

Een bruidsboeket kun je helemaal naar wens laten samenstellen. Er is van alles mogelijk. Maar om een idee te krijgen is het vaak handig om eerst te kijken wat je mooi vindt. Wanneer je houdt van pasteltinten, dan kunnen daarop de bloemen gekozen worden. Vervolgens kun je kijken welke stijl of vorm van een bruidsboeket jullie voorkeur heeft. Er zijn namelijk ook verschillende vormen. 

Neem gerust contact met ons op, maak een afspraak en we gaan er rustig voor zitten onder het genot van een kopje koffie of thee.