Wij bezorgen in de volgende plaatsen:

Franeker, Dongjum, Tzummarum, Boer, Ried, Peins, Schalsum, Zweins, Menaam, Dronryp, Welsryp, Winsum, Tzum, Hitzum, Achlum, Arum, Kimswerd, Harlingen, Midlum, Herbaijum, Wijnaldum, Pietersbierum, Sexbierum, Oosterbierum, Klooster-Lidlum.

Wilt u liever iets buiten onze bezorgregio laten bezorgen, dat kan natuurlijk ook.De besteling kan worden geplaatste in onze webshop, wij zorgen ervoor dat een lokale bloemist in de bezorgplaats het bestele boeket af gaat leveren.

Let op: In het Moederdag weekend is bestellen voor buiten onze bezorgregio mogelijk tot vrijdag 8 mei 17.00 uur. 

Heeft u toch een vraag, bel of mail ons dan gerust.

Bloemen laten bezorgen

Gratis bezorgen in Franeker! Omdat u op dit moment niet terecht kan op een verjaardag of andere gelegenheid bezorgen wij gratis voor jou in Franeker. Bloemen laten bezorgen, gewoon omdat het kan! Vul de kortingscode FRANEKER in en de verzendkosten worden verrekend.

Bloemen laten bezorgen

Bestel een bloemetje, juist nu! Wie verras jij in deze moeilijke tijd, je ouders, opa, oma of je lieve vriendin? Laat weten dat je aan ze denkt, bestel bloemen en laat het bezorgen! Ook is bezorgen mogelijk in de rest van Nederland. Wij bezorgen contactloos, de oplossing in deze tijd. 

© 2019 - 2020 Welgeschikt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel