Wij bezorgen in de volgende plaatsen:

Franeker, Dongjum, Tzummarum, Boer, Ried, Peins, Schalsum, Zweins, Menaam, Dronryp, Welsryp, Winsum, Tzum, Hitzum, Achlum, Arum, Kimswerd, Harlingen, Midlum, Herbaijum, Wijnaldum, Pietersbierum, Sexbierum, Oosterbierum, Klooster-Lidlum.

Wilt u liever iets buiten onze bezorgregio laten bezorgen, dat kan natuurlijk ook. De besteling kan worden geplaatste in onze webshop, wij zorgen ervoor dat een lokale bloemist in de bezorgplaats het bestelde boeket af gaat leveren.

Heeft u toch een vraag, bel of mail ons dan gerust.

Wij bezorgen gratis in Franeker

_______________________

Gratis bezorgen in Franeker

  1. Kies een boeket
  2. Voeg een kaartje en de bezorgdatum in
  3. Vul bij kortingscode 'FRANEKER' in
  4. Vul je gegevens in en betaal makkelijk met Ideal

_______________________

Bloemen laten bezorgen

Gratis bezorgen in Franeker! Omdat u op dit moment niet terecht kan op een verjaardag of andere gelegenheid bezorgen wij gratis voor jou in Franeker. Bloemen laten bezorgen, gewoon omdat het kan! Vul de kortingscode FRANEKER in en de verzendkosten worden verrekend.

Bloemen laten bezorgen

_______________________

Bestel een bloemetje, juist nu! Wie verras jij in deze moeilijke tijd, je ouders, opa, oma of je lieve vriendin? Laat weten dat je aan ze denkt, bestel bloemen en laat het bezorgen! Ook is bezorgen mogelijk in de rest van Nederland. Wij bezorgen contactloos, de oplossing in deze tijd. 

_______________________

© 2019 - 2020 Welgeschikt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel