Wij zijn Heidi en Lionel van Bloemen- en cadeaushop + Uitvaartwinkel Welgeschikt.

November 2010 zijn wij begonnen met onze bloemen- en cadeaushop, ondertussen uitgegroeid tot de bloemist van Franeker en omstreken. In loop der jaren hebben wij veel zien veranderen, voorheen kochten mensen totaal andere dingen dan nu, waarin het plukboeket er tegenwoordig erg uitspringt. de fleurige bloemen in verschillende kleuren, dat is wat mensen tegenwoordig willen. 

Elke periode heeft zijn kracht, in het voorjaar/zomer de kleurige producten uitstallen en laten stralen van frisheid. Juist in het najaar/winter de winkel omtoveren tot een kerstwinkel waar je je ogen uitkijkt. 

Sinds september 2019 is onze uitvaartwinkel geopend, het nieuwe concept wat veel mensen nog niet kennen. Alles kan en alles mag, dat is ons motto. De uitvaartwinkel is gevuld met een ruim assortiment urnen, gedenkobjecten en nog veel meer. Wij nodigen iedereen die nog nooit bij ons is geweest om eens een kijkje te nemen.

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wij bezorgen gratis in Franeker

_______________________

Gratis bezorgen in Franeker

  1. Kies een boeket
  2. Voeg een kaartje en de bezorgdatum in
  3. Vul bij kortingscode 'FRANEKER' in
  4. Vul je gegevens in en betaal makkelijk met Ideal

_______________________

Bloemen laten bezorgen

Gratis bezorgen in Franeker! Omdat u op dit moment niet terecht kan op een verjaardag of andere gelegenheid bezorgen wij gratis voor jou in Franeker. Bloemen laten bezorgen, gewoon omdat het kan! Vul de kortingscode FRANEKER in en de verzendkosten worden verrekend.

Bloemen laten bezorgen

_______________________

Bestel een bloemetje, juist nu! Wie verras jij in deze moeilijke tijd, je ouders, opa, oma of je lieve vriendin? Laat weten dat je aan ze denkt, bestel bloemen en laat het bezorgen! Ook is bezorgen mogelijk in de rest van Nederland. Wij bezorgen contactloos, de oplossing in deze tijd. 

_______________________

© 2019 - 2021 Welgeschikt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel