Bloemenabonnement bij je thuis!

Altijd verse bloemen!: Een fijne leefomgeving, dat staat op nummer één! Het bloemenabonnement van Welgeschikt zorgt voor nét dat beetje meer, waardoor jezelf en het hele gezin extra geniet van thuis.

Jij bepaalt wanneer, wij doen de rest:

Elke week, twee weken of maand brengen wij een vers boeket in een bijpassende vaas. Wij leveren het op de gewenste dag bij u af en nemen het oude boeket weer mee. (Wij raden zelf donderdag aan, dan heb je de hele weekend plezier van de bloemen!)

Welke maat past het best:

Er zijn drie opties; small, medium en large. Kijk zelf, of laat ons kijken naar de plek waar het staat en kies het juiste formaat. 

Een bloemenabonnement cadeau geven:

Is er bijzondere gelegenheid? Laat dan een bloemenabonnement bezorgen met een persoonlijke boodschap. Wij dragen er zorg voor dat dit bezorgd wordt op het gewenste adres. Meer informatie? Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of wilt u meer weten over onze bloemenabonnementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

• Gratis bezorging in Franeker

• 7 dagen vers garantie

• Gemakkelijk te bestellen

• Transparant

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wij bezorgen gratis in Franeker

_______________________

Gratis bezorgen in Franeker

  1. Kies een boeket
  2. Voeg een kaartje en de bezorgdatum in
  3. Vul bij kortingscode 'FRANEKER' in
  4. Vul je gegevens in en betaal makkelijk met Ideal

_______________________

Bloemen laten bezorgen

Gratis bezorgen in Franeker! Omdat u op dit moment niet terecht kan op een verjaardag of andere gelegenheid bezorgen wij gratis voor jou in Franeker. Bloemen laten bezorgen, gewoon omdat het kan! Vul de kortingscode FRANEKER in en de verzendkosten worden verrekend.

Bloemen laten bezorgen

_______________________

Bestel een bloemetje, juist nu! Wie verras jij in deze moeilijke tijd, je ouders, opa, oma of je lieve vriendin? Laat weten dat je aan ze denkt, bestel bloemen en laat het bezorgen! Ook is bezorgen mogelijk in de rest van Nederland. Wij bezorgen contactloos, de oplossing in deze tijd. 

_______________________

© 2019 - 2021 Welgeschikt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel