Nieuw, pluk je boeket!

Begin bij stap 1, zo hebben wij alle gegevens compleet!

Op dit moment mogen wij alleen buiten verkopen met ons kant en klare bloemen-assortiment. Wij kunnen dus geen bloemenhoek met losse bloemen presenteren. Wel hebben wij iets nieuws bedacht! Kies minimaal 12 losse bloemen uit, groen en een leuk kaartje. Wij stellen het boeket samen voor u en bezorgen het op gewenste adres. Wat dus voorheen in de winkel kon, kan nu online!

begin bij stap 1 en kies daarna de minimaal 12 soorten bloemen uit.

Let wel op, mocht er een gekozen bloem niet op voorraad zijn dan wordt deze vervangen voor een soort gelijke bloem. Kleuren en vormen kunnen afwijken van de foto omdat het een natuurproduct is. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wij bezorgen gratis in Franeker

_______________________

Gratis bezorgen in Franeker

  1. Kies een boeket
  2. Voeg een kaartje en de bezorgdatum in
  3. Vul bij kortingscode 'FRANEKER' in
  4. Vul je gegevens in en betaal makkelijk met Ideal

_______________________

Bloemen laten bezorgen

Gratis bezorgen in Franeker! Omdat u op dit moment niet terecht kan op een verjaardag of andere gelegenheid bezorgen wij gratis voor jou in Franeker. Bloemen laten bezorgen, gewoon omdat het kan! Vul de kortingscode FRANEKER in en de verzendkosten worden verrekend.

Bloemen laten bezorgen

_______________________

Bestel een bloemetje, juist nu! Wie verras jij in deze moeilijke tijd, je ouders, opa, oma of je lieve vriendin? Laat weten dat je aan ze denkt, bestel bloemen en laat het bezorgen! Ook is bezorgen mogelijk in de rest van Nederland. Wij bezorgen contactloos, de oplossing in deze tijd. 

_______________________

© 2019 - 2021 Welgeschikt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel